aug 26

Ha nyár vége, akkor Isa Freestyle Games. A hangzatos cím mögött, egy nagyon jó hangulatú street és dirt verseny lapul. A Mozdulj Velünk Egyesület támogatásával kis csapatunk segített az BMX verseny előkészítésében és lebonyolításában.
Galériáért kattints a KÉPRE!
dobogo-mindenki

júl 28

Július végén immár hagyományosan, a pumpa pályánk a Kopaszi gátra költözött ki. A Kopaszi gátra, ahol a nagyszabású nemzetközi IronMan 70.3 Budapest triatlonverseny keretein belül felállított: Mini Decathlon Triathlon Park egyik teljesítendő feladata volt.
Galériáért kattints a KÉPRE!
img_20160730_091558

máj 18

Az esős NAP. Így fog bekerülni az évkönyvembe a 2014-es Móvári Egészségnap. Hiába tettek meg mindent a szervezők, intéztek sok és színes programot, sajnos az időjárással nem tudtak megegyezni. A kultúrház köré tervezett programok zöme bezsúfolta magát az épületbe, de a nagyobb „falatok” kint maradtak és várták a csapadékmentes órákat. Azért páran szerencsére a mi pályánkon is tudtak gurulni.
sdscn0700

márc 21

Március végén az utánpótlás válogatottal Orfűre látogattunk el. Feladatunk Benkó Lacival, hogy hazánk legeredményesebb cross country versenyzőinek a lejtőző technikáját csiszoljuk. A reggeli átmozgató edzés után, délelőtt és délután is kitőzött pályán mértünk fotocellával időt a fáradhatatlan sporiknak. …… mert ugye Ők felfelé is tekertek :-)
_dscn0283m

máj 13

2013. május 17-19 között WestEnd Bringa WeekEnd!
Részletes információ:
www.westendtekerem.hu
A Pumpa Pálya és a Freestyle Show ott lesz. Gyertek Ti is.

we-bringaweekend2013

Sajtóhír:
2013. május 17-19 között a WestEnd egy hétvégére biciklis központtá változik, hiszen egyik fő törekvésünk egy bringabarát bevásárlóközpont kialakítása.
Már elindult a regisztráció a www.westendtekerem.hu oldalon a Bringa szépségversenyre, a jótékonysági Bringa árverésre, valamint a családi Bicikli túrára.
A nagysikerű május 9-i sajtótájékoztatón Pataki Zita beszélgetett a biciklis hétvége háziasszonyával, Ónódi Eszterrel, valamint a megjelent hírességekkel, Dukai Reginával és Müller Attilával.

Olvass tovább: »

ápr 13

Darvas Úr újabb munkája látott napvilágot a napokban. Kattints a képre és dőlj hátra:

simg_7009

feb 28

Eljött az ideje, hogy kis hazánkban is bemutatkozzon a Bikeparkitect Moduláris Pumpa Pályája. Két 20 méter hosszú egyenes, 12 hullám és két 4 méter sugarú döntött kanyar várta az önkénteseket, hogy kipróbálják milyen tekerés nélkül haladni a bicóval.

s_img_7003

Képek az eseményről  ITT
Video az eseményről  ITT

ápr 02

A 2011-es év már biztos, hogy nagy betűkkel fog bekerülni a GizmoSport ugri-bugri csapatának évkönyvébe. Hat szűk – 180cm széles – esztendő után kiszélesítettük a rampánkat. A változtatásoknak köszönhetően leérkezéshez már 270cm széles felület áll rendelkezésünkre illetve kapott egy kis „háztetőt” a drop-asztal, ami a kis ugrásokat teszi majd komfortosabbá.

Nagyon várjuk az első bemutatót.
s__dscn18851
Képek a rampáról  ITT

feb 27

BÚÉK mindenkinek. Hosszú csend után ismét friss hír a gizmosport weboldalon. A hír alapja pedig egy esemény, egy filmforgatás. Történt ugyanis, hogy Miskolcon a Factory Arénában forgatta Baki Ádám és stábja az új UMF „reklám” filmet. A film főszereplői Lars Kleuters (német), Clemens Kaudela, Roland Harrer (ausztria) és jómagam Nagy Attila. Ugri-bugri csapatom kiválósága Lenthár Gábor ezúttal – Neuzer támogatott bringás lévén - „csak” statiszta szerepet kapott. A jó hangulatú, de fárasztó forgatás eredménye (a film) Taipeiben a nemzetközi kerékpáros kiállításon fog debütálni.

Weiscam (1000 kép/másodperc)

Weiscam (1000 kép/mp)

Képek a forgatásról  ITT

szept 18

Péntek kora délután indultunk Budapestről Salgótarjánba, ahol a város főterén a tanévnyitást volt lehetőségünk ünnepelni a helyi diákokkal, szüleikkel. A művelődési ház előtt – az ugrálóvárak és a rögtönzött triál pálya között – építettük össze az ugratónkat. Lenti, Bobó és jómagam a lenyugvó nap utolsó sugarai mellett tartalmas Freestyle Show-t produkáltunk.

 

lámpafényes szaltó

 

Képek a bemutatóról  ITT

júl 18

Július közepén kis csapatunk (Lenthár Gábor, Ivánfi Balázs, Nagy Attila) Balatonfüredre kapott meghívást. A meghívás apropója a Sláger Rádió roadshow-ja volt. Kerékpárral a Balatonért vagy -körül, vagy nem is tudom. Lényeg, hogy nagyon jól indult a buli. Sok vidám nyaraló ember között ugrálni mindig nagy élmény. Az élmény ezúttal csökkentette a közeledő vihar nyomása, aztán meg a maga a vihar. Azért mi jót bringáztunk, de az R-Go koncert elmaradt.

így is lehet bringázni

Képek a bemutatóról   ITT

máj 31

Bocsánat mindenkitől, hogy kicsit késve kerülnek fel a képek és a beszámoló az ismert budapesti szórakozóhelyen (Cafe del Rio - 2009/05/31) történt “balesetünkről”. Baleset volt, mert csak az utolsó pillanatban állt el az eső és száradt fel annyira a talaj, hogy mozogni tudjunk a Rampán. A bemutató amúgy középgyengén sikerült mert a BMX-es srácok Újvári Boldizsár és Jósa Dani nagy trükköket nem mertek ugrani a csúszós talaj miatt. A “lelket” a közönségben így MTB-vel Lenthár Gábor tartotta nagyívű ugrásaival. Remélem még visszajöhetünk ide egy kicsit jobb időjárási körülmények között is.

Bobó tail tap

Képek a bemutatóról  ITT

máj 16

Ezúttal a Red Bull jóvoltából látogattunk el a már hagyományos Suzuki Hollós Tesztnapra, hogy a  motorok próbálgatásában elfáradt közönséget szórakoztassuk egy kicsit. Ezen a rendezvényen már szintén hagyományosan Jamrik Andris és Fábián Márk triál és egykerekű bemutatójával együtt szoktunk fellépni. Az oldalszél és az erős napsütés ellenére mindhárom bemutatónk jól sikerült.

Bobó null kéz

Bobó null kéz

Képek a bemutatóról  ITT

Video a bemutatóról  ITT

feb 21

Hosszas halasztás és próbálkozások után végre elindult új honlapunk, amelyen a körülöttünk és velünk történő dolgokról olvashatsz.
Főszereplők lesznek:

Nagy Attila (gizmo) - MTB
Cholnoky Zsimond (zsigi) - MTB
Horváth Ferenc (winettou) - MTB
Ivánfi Balázs (brutál balázs) - BMX
Jósa Dániel (dani) - BMX
Lenthár Gábor (lenti) - MTB
Kogler Ferenc (feca) - BMX
Újvári Boldizsár (bobo) - BMX

Bemutatjuk a show-k alkalmával készített képeket, videókat Jim jóvoltából, eseménybeszámolókat, köszöneteket a Szponzoroknak.