márc 04

2017 szezonkezdés! Már hagyományosan a Gizmo Freestyle csapata, március első hétvégéje környékén a Hungexpon ébreszti fel az utánfutónak álcázott funboxot téli álmából. Három napon keresztül nyúztuk a vasat és magunkat. Összeraktuk a trükkjeinket. Lenti, Rómeó és a Horváth fivérek kaptak lehetőséget.
Galériáért kattints a KÉPRE!
mg0362455

okt 08

Ha Spar Budapest Maraton, akkor évzáró freestyle show. Az idő kegyes volt hozzánk. Hideg reggel után ideális futó és bringás időben tölthettük az október eleji hétvégét. Cusi és a két Horváth testvér ismét nagyot mentek. A nap végén a rampát szépen elraktuk téli pihenőre. Jövőre találkozunk.
Galériáért kattints a KÉPRE!
m_g0121897

szept 03

Szeptember első szombatja a Gerecsevidék (Dunántúli- Középhegység) egy csodálatos kis falujába vitt minket. Visszatérő műsorszámként a Gyermelyi Falunap vendégei voltunk. Horváth fivérek mellé ezúttal Tisza Gergő csatlakozott harmadikként. Nagyon jól éreztük magunkat.

Galériáért kattints a KÉPRE!
s_g0261052

aug 05

Kijelenthetem, hogy ide (Lipót Élmányfürdő) is visszatérő vendégek vagyunk. Idén gyermek ügyességi pályát is hoztunk a bemutató mellé. Azok a strandolók, akik 3 kört teljesítettek az ügyességi pályán, MERIDA kulcstartóval lettek gazdagabbak. Mindig volt jelentkező.
Galériáért kattints a KÉPRE!
s__gopr0378

aug 04

Augusztus első hetének csütörtöki napján, Zánkára kaptunk meghívást ügyességi gyermek pályánkkal és szabadstílusú kerékpáros bemutatónkkal. Roppant jó hangulatú (Balatonpart, gyermektábor, napsütés) bemutatóink kedvet csináltak a gyerekeknek a bringás pályánkon való guruláshoz.
Galériáért kattints a KÉPRE!
s_gopr0284

jún 28

Június végén került megrendezésre Magyarország legnagyobb többnapos kerékpárversenye a TdH. Öt helyszínen (Szombathely, Keszthely, Siófok, Karcag, Budapest) mi is lehetőséget kaptunk a közönség szórakoztatására. Kis csapatunk nagyon örült, hogy részese lehetett a rendezvénynek.
Galériáért kattints a fotóra!

s__dsc_9992

jún 18

Az egyik kedvenc „Vueltás” rendezvényünk a TdZ. Mert: csodálatos környezetben, barátságos közönség előtt, a nyári szünet első napjaiban, jövet-menet fürdéssel a Balatonban… hódolhatunk kedvenc sportunknak. Remélem 2017-ben is meghívást kapunk.
Galériáért kattints a KÉPRE!
s_dscn4846

jún 04

Kis hazánkban egy nyári szezonban több kerékpáros Balaton kerülést szerveznek elhivatott sportbarátaink. Közülük a leggyorsabb és talán a leghíresebb a TdP. Siófokról indul és oda is ér vissza. Kis csapatunk számos színes program mellett hivatalos volt a rajt cél területre.
Galériáért kattints a fotóra!
s13

ápr 22

Visszavonhatatlanul elindul a 2016-os szezon. Holnap azaz 2016.04.23-án, szombaton két helyszínen, két csapattal állunk ki. Pannonhalma főterén a pumpa pálya üzemel 9-től 16 óráig (a II. Pannonhalmi Prológ és a V4 Kerékpárversen befutója alkalmából), míg a budapesti Madách Imre téren 14:10, 15:10 és 16:10-es időponttal freestyle show-t rittyen a GizmoSport Team (a Föld napjára emlékezve).

Ha tudtok nézzetek ki valamelyik helyszínre.
prolog-plakat-2016

Képek a pumpa pálya kitelepülésről  ITT.

feb 15

II. Tioga PPP

máj 31

Az egyik kedvenc helyszínünk. Már visszajáró vendégek vagyunk a K&H tókerülő bringás rendezvényének helyet adó gárdonyi Sport Beach-en. A zöld fűre idén fa pallókat helyeztünk a gyorsító szakaszon, így végre kényelmesen tudtunk ugrálni a vízparton. Bajusz (Báthory Gábor), Cusi (Gál Laci), Lenti (Lenthár Gábor) és Gizi (Nagy Attila) alkotta csapat ismét jót bicózott.
s_dscn0971

máj 01

Május 1, irány Tab. A Somogy-megyei településen csak 1 bemutatót kértek és azt is csak délután 5 óra magasságában. Rövid tanakodás után a csapat úgy döntött, hogy korábban indulunk és megállunk Székesfehérváron egy laza gurulásra. Szupi nap volt. Imádtak bennünket. Főleg Ferit :-).
_dscn0684s

ápr 27

Végre itt a nyár…. Érd KÖRBE…. Érden. Hagyományos kerékpáros rendezvény Budapest dél-nyugati szomszédjánál. A SÓLYOM Kerékpár és az Önkormányzat meghívására érkeztünk a helyszínre kis csapatunkkal. Az enyhén lejtős terület a szökőkút mellett ideális körülményeket biztosított számunkra.
_dscn0657s

márc 01

Szombat és vasárnap 3-3 bemutatóra kaptunk lehetőséget az expo szervezőitől. A jól ismert freestyle bemutatóinknak plusz izgalmat adott az extrém rövid gyorsító és a szezonkezdés rutintalansága. Rómeó, Lenti, Wini és Gizi bá azért ezúttal is balesetmentes szórakozást biztosított.
_dscn0234s

okt 13

Október közepét írunk. Búcsúznunk kell az ugri-bugri szezontól és a 2013-as bemutatóktól. Erre –hagyományosan – a legjobb lehetőség a Budapest SPAR Maraton alkalmával nyílik. Idén szerencsére kiváló időben és rekord számú résztvevő / néző előtt rakhattuk fel az I-re a pontot. Köszönjük BSI.

s_dscn9902

szept 29

Cities For Cycling, „Városok a Kerékpározásért” program negyedik és egyben utolsó helyszínét a magyar-szerb határ közvetlen közelében elhelyezkedő Horgos biztosította. Sajnos vasárnapra az idő szomorkásra fordult így kis csapatunk, a csökkentett számú nézőnek, csak csökkentett üzemmódban mozgott. Mindamellett meg kell jegyeznem, hogy a hétvégén debütáló Gál „Cusi” Laci maradandót alkotott a mobil funbox-on.

_dscn9728s

szept 28

Cities For Cycling, „Városok a Kerékpározásért” program harmadik helyszínét a szerbiai Szabadka biztosította. Kalandos úttal és kevés alvással érkeztük szombat reggel a város főterére, ahol – mint kiderült – a 4 fordulós roadshow legizgalmasabb és legszebb napját töltöttük. Köszönjük a helyi srácoknak és a szervezőknek.

s_dscn9614

szept 21

Szombaton kis csapatunk a lezárt Andrássy úton vert tanyát. A „Mekis” lufikapuk, sátrak közvetlen közelében kaptunk két sávnyi 50 méter hosszú helyet. Két bemutatóra jutott időnk a sok színes program mellett. Jó volt látni a Mobilitás Hetét „ünneplő” szombat délután békésen sétálgató családokat.

s_dscn9546

szept 20

Mobilitás Hete. Ismét egy pénteki bemutató. Szűk kis utcákon jutottunk el az Óbudai Egyetem VIII. kerületi épülete elé, ahol Kis Peti barátunkkal kiegészülve szórakoztattuk az egyetemistákat és a Szűz utcai óvoda Nyuszi csoportját. Mind a kicsik mind a nagyok kezelhetőek voltak és partnerek a showban.

s_jump1

szept 15

Cities For Cycling, „Városok a Kerékpározásért” program második helyszínét Kecskemét biztosította. A Szegeden bemutatkozó programok ezúttal több látogatót vonzottak. A vasúti pályaudvar mellett, szabadtéri skate park elemek és egy szökőkút közvetlen közelében állítottuk fel a mobil funboxot. Hála a jó időnek és a szakértő közönségnek ezúttal sem unatkoztunk.

m_k7