Mar 04

2017 szezonkezdés! Már hagyományosan a Gizmo Freestyle csapata, március első hétvégéje környékén a Hungexpon ébreszti fel az utánfutónak álcázott funboxot téli álmából. Három napon keresztül nyúztuk a vasat és magunkat. Összeraktuk a trükkjeinket. Lenti, Rómeó és a Horváth fivérek kaptak lehetőséget.
Galériáért kattints a KÉPRE!
mg0362455

Oct 08

Ha Spar Budapest Maraton, akkor évzáró freestyle show. Az idő kegyes volt hozzánk. Hideg reggel után ideális futó és bringás időben tölthettük az október eleji hétvégét. Cusi és a két Horváth testvér ismét nagyot mentek. A nap végén a rampát szépen elraktuk téli pihenőre. Jövőre találkozunk.
Galériáért kattints a KÉPRE!
m_g0121897

Sep 03

Szeptember első szombatja a Gerecsevidék (Dunántúli- Középhegység) egy csodálatos kis falujába vitt minket. Visszatérő műsorszámként a Gyermelyi Falunap vendégei voltunk. Horváth fivérek mellé ezúttal Tisza Gergő csatlakozott harmadikként. Nagyon jól éreztük magunkat.

Galériáért kattints a KÉPRE!
s_g0261052

Aug 26

Ha nyár vége, akkor Isa Freestyle Games. A hangzatos cím mögött, egy nagyon jó hangulatú street és dirt verseny lapul. A Mozdulj Velünk Egyesület támogatásával kis csapatunk segített az BMX verseny előkészítésében és lebonyolításában.
Galériáért kattints a KÉPRE!
dobogo-mindenki

Aug 05

Kijelenthetem, hogy ide (Lipót Élmányfürdő) is visszatérő vendégek vagyunk. Idén gyermek ügyességi pályát is hoztunk a bemutató mellé. Azok a strandolók, akik 3 kört teljesítettek az ügyességi pályán, MERIDA kulcstartóval lettek gazdagabbak. Mindig volt jelentkező.
Galériáért kattints a KÉPRE!
s__gopr0378

Aug 04

Augusztus első hetének csütörtöki napján, Zánkára kaptunk meghívást ügyességi gyermek pályánkkal és szabadstílusú kerékpáros bemutatónkkal. Roppant jó hangulatú (Balatonpart, gyermektábor, napsütés) bemutatóink kedvet csináltak a gyerekeknek a bringás pályánkon való guruláshoz.
Galériáért kattints a KÉPRE!
s_gopr0284

Jul 28

Július végén immár hagyományosan, a pumpa pályánk a Kopaszi gátra költözött ki. A Kopaszi gátra, ahol a nagyszabású nemzetközi IronMan 70.3 Budapest triatlonverseny keretein belül felállított: Mini Decathlon Triathlon Park egyik teljesítendő feladata volt.
Galériáért kattints a KÉPRE!
img_20160730_091558

Jun 28

Június végén került megrendezésre Magyarország legnagyobb többnapos kerékpárversenye a TdH. Öt helyszínen (Szombathely, Keszthely, Siófok, Karcag, Budapest) mi is lehetőséget kaptunk a közönség szórakoztatására. Kis csapatunk nagyon örült, hogy részese lehetett a rendezvénynek.
Galériáért kattints a fotóra!

s__dsc_9992

Jun 18

Az egyik kedvenc „Vueltás” rendezvényünk a TdZ. Mert: csodálatos környezetben, barátságos közönség előtt, a nyári szünet első napjaiban, jövet-menet fürdéssel a Balatonban… hódolhatunk kedvenc sportunknak. Remélem 2017-ben is meghívást kapunk.
Galériáért kattints a KÉPRE!
s_dscn4846

Jun 04

Kis hazánkban egy nyári szezonban több kerékpáros Balaton kerülést szerveznek elhivatott sportbarátaink. Közülük a leggyorsabb és talán a leghíresebb a TdP. Siófokról indul és oda is ér vissza. Kis csapatunk számos színes program mellett hivatalos volt a rajt cél területre.
Galériáért kattints a fotóra!
s13

May 29

Vásárnapra a pumpa pálya Szekszárdra volt hivatalos. Magyarország egyik legjelentősebb nemzetközi kerékpáros versenyének befutó területén kaptunk helyet és lehetőséget gyerekek alternatív mozgatására. Tartalmas nap volt.

További képek a fotóra kattintva!
__dscn4803

May 28

Csodaszép napsütés, önfeledt gurulás és kilométergyűjtés. Május utolsó szombatján a budaőrsi Decathlon szokásához híven a gyerekekre fókuszált. Számos program mellett mi is lehetőséget kaptunk. Az időjárás kedvezett a pumpálni vágyó közönségnek, így a segítő srácok folyamatosan mozogtak a 40méteres (belső íven kb. 35 m) pálya mentén. fejenként kb.: 10 km jött nekik össze.
Decathlon Budaörs

Apr 22

Visszavonhatatlanul elindul a 2016-os szezon. Holnap azaz 2016.04.23-án, szombaton két helyszínen, két csapattal állunk ki. Pannonhalma főterén a pumpa pálya üzemel 9-től 16 óráig (a II. Pannonhalmi Prológ és a V4 Kerékpárversen befutója alkalmából), míg a budapesti Madách Imre téren 14:10, 15:10 és 16:10-es időponttal freestyle show-t rittyen a GizmoSport Team (a Föld napjára emlékezve).

Ha tudtok nézzetek ki valamelyik helyszínre.
prolog-plakat-2016

Képek a pumpa pálya kitelepülésről  ITT.

Feb 15

II. Tioga PPP

May 31

Az egyik kedvenc helyszínünk. Már visszajáró vendégek vagyunk a K&H tókerülő bringás rendezvényének helyet adó gárdonyi Sport Beach-en. A zöld fűre idén fa pallókat helyeztünk a gyorsító szakaszon, így végre kényelmesen tudtunk ugrálni a vízparton. Bajusz (Báthory Gábor), Cusi (Gál Laci), Lenti (Lenthár Gábor) és Gizi (Nagy Attila) alkotta csapat ismét jót bicózott.
s_dscn0971

May 18

Az esős NAP. Így fog bekerülni az évkönyvembe a 2014-es Móvári Egészségnap. Hiába tettek meg mindent a szervezők, intéztek sok és színes programot, sajnos az időjárással nem tudtak megegyezni. A kultúrház köré tervezett programok zöme bezsúfolta magát az épületbe, de a nagyobb „falatok” kint maradtak és várták a csapadékmentes órákat. Azért páran szerencsére a mi pályánkon is tudtak gurulni.
sdscn0700

May 01

Május 1, irány Tab. A Somogy-megyei településen csak 1 bemutatót kértek és azt is csak délután 5 óra magasságában. Rövid tanakodás után a csapat úgy döntött, hogy korábban indulunk és megállunk Székesfehérváron egy laza gurulásra. Szupi nap volt. Imádtak bennünket. Főleg Ferit :-).
_dscn0684s

Apr 27

Végre itt a nyár…. Érd KÖRBE…. Érden. Hagyományos kerékpáros rendezvény Budapest dél-nyugati szomszédjánál. A SÓLYOM Kerékpár és az Önkormányzat meghívására érkeztünk a helyszínre kis csapatunkkal. Az enyhén lejtős terület a szökőkút mellett ideális körülményeket biztosított számunkra.
_dscn0657s

Apr 12

Április közepe, a nyugati határ mellett Rábapatyon a Dr Lupo cipőboltban hagyományosan fesztivál hangulatban telik. A hétvége természetesen elsősorban a cipők értékesítéséről szól, de a cipőbirodalom vezetősége ilyenkor fix programok mellé (állatsimogató, gyerek és felnőtt játszótér) kultúrális és sporteseményeket is szervez. Ennek megfelelően a pumpa pályán 2 versenyt is rendeztünk. Szombaton a profik, míg vasárnap az amatőrök mérhették össze tudásukat. Győztesek a profiknál:ffi: Dominek Bence, U12: Czuczai Bálint, míg az amatőröknél: ffi: Gyenese Tamás, U14: Oláh Péter, U9 Rodler Barnabás.
_dscn0376s _dscn0517s

Mar 21

Március végén az utánpótlás válogatottal Orfűre látogattunk el. Feladatunk Benkó Lacival, hogy hazánk legeredményesebb cross country versenyzőinek a lejtőző technikáját csiszoljuk. A reggeli átmozgató edzés után, délelőtt és délután is kitőzött pályán mértünk fotocellával időt a fáradhatatlan sporiknak. …… mert ugye Ők felfelé is tekertek :-)
_dscn0283m