máj 31

Bocsánat mindenkitől, hogy kicsit késve kerülnek fel a képek és a beszámoló az ismert budapesti szórakozóhelyen (Cafe del Rio - 2009/05/31) történt “balesetünkről”. Baleset volt, mert csak az utolsó pillanatban állt el az eső és száradt fel annyira a talaj, hogy mozogni tudjunk a Rampán. A bemutató amúgy középgyengén sikerült mert a BMX-es srácok Újvári Boldizsár és Jósa Dani nagy trükköket nem mertek ugrani a csúszós talaj miatt. A “lelket” a közönségben így MTB-vel Lenthár Gábor tartotta nagyívű ugrásaival. Remélem még visszajöhetünk ide egy kicsit jobb időjárási körülmények között is.

Bobó tail tap

Képek a bemutatóról  ITT

máj 16

Ezúttal a Red Bull jóvoltából látogattunk el a már hagyományos Suzuki Hollós Tesztnapra, hogy a  motorok próbálgatásában elfáradt közönséget szórakoztassuk egy kicsit. Ezen a rendezvényen már szintén hagyományosan Jamrik Andris és Fábián Márk triál és egykerekű bemutatójával együtt szoktunk fellépni. Az oldalszél és az erős napsütés ellenére mindhárom bemutatónk jól sikerült.

Bobó null kéz

Bobó null kéz

Képek a bemutatóról  ITT

Video a bemutatóról  ITT

máj 02

Május 2-án Zalakarosra látogattunk el, hogy a Kerékpáros Majális keretein belűl produkáljuk magunkat. A csapatban kis személyi változás is történt. Jósa Dani egyéb elfoglaltsága miatt, Újvári Boldizsár csatlakozott a keménymagot jelentő Lenthár Gábor és Nagy Gizmo mellé. A bemutatók amúgy hibátlanul sikerültek. Nagyon jól elszórakoztattuk magunkat. :-) Ezt azért hansúlyozom, mert a közönség - köszönhetően a szemerkélős időnek - inkábba a melegvizes medencéket választotta, mint a freestyle-os fiúk bemutatóját.

elkezdjük

Képek a bemutatóról   ITT