okt 16

Dabas után másnap (szombat délelőtt) Kőbányán a KÖSZI klub előtt léptünk fel a produkciónkkal. A helyszín már ismerős volt, de a színpad és a kiegészítő programok mindig változnak, amihez pedig alkalmazkodnunk kell. Ezúttal jobbos kanyarral gyorsítottunk és enyhén lejtő rampán ugrottunk. Jól működött. Lenti hatalmas szaltóval, Wini vázpörivel, Gizmo 25 méteres hátrafelé gurulással ámította a nagyérdeműt. Előttünk és utánunk a nagyszínpadon színes programok – RG, harcművész, fitness – szórakoztatták a közönséget.
s_dscn0953_2
Képek a bemutatóról  ITT

okt 15

Már mondhatjuk, hogy Dabason a Bringasuli és a mi kis Freestyle bemutatónk hagyományosan a Gyóni Géza Általános Iskolába látogat el. A suli udvara egyrészről nem túl ideális a mi programunkhoz (kanyarból és takarásból kell rátekerni a box-ra), de a diáksereg és a „természetes lelátó” kárpótol a megpróbáltatásokért. Wini, Lenti és én előadásokról illetve munkából szakadtunk el, hogy a 14:00-ás kicsengetésre már összeépített rampával várjuk a fiatalokat. Két bemutató és sok száz autógramm kiosztása után indultunk haza.
s_dscn0803
Képek a bemutatóról  ITT

okt 02

Győrből 11:30-ra értünk vissza Budapestre. A Boráros téren Lenti, Wini átült egy másik autóba és a Patakhegyi Dirt pályára indultak, ahol Szabó András „Bro” emlékverseny 2. fordulóján tegyék próbára magukat. Nekem az utánfutóval a Felvonulási térre vezetett az utam, ahol már várt a három ifjú pádávanom (Turányi Rómeó, Dóka Ádám és Zelenka Misi), hogy a K&H rendezvényén építsük össze a boxot, szórakoztassuk a közönséget. A borongós idő ellenére a program és a srácok bemutatkozása a csapatban nagyon jól sikerült.
s_dscn0654
Képek a bemutatóról  ITT

okt 02

Kicsit rendhagyó volt ez a szombat számunkra, mert a szokásosnál korábban (6:20) találkoztunk Lentivel és Winivel, hogy 8 órára Győrben csomagoljuk ki magunkat a járműből. Az esemény, amire érkeztünk, „nevelő városom” Adyváros nevű lakótelepének egyik sport parkjában kapott helyet. VI. Arrabona Futófesztivál, Sport és Egészségnap programáradatát nyithattuk meg 8:45-kor Freestyle bemutatónkkal. Győri barátaimmal, ismerőseimmel sajnos sokat nem tudtunk beszélgetni, mert 10:00-kor – a Show után közvetlenül – már vissza is indultunk Budapestre.
s_dscn0587
Képek a bemutatóról  ITT