ápr 30

Egyéb elfoglaltságaim miatt csak kommentátorként vállaltam szerepet a Vasúttörténeti parkban, a Bringavásár alkalmával tartott bemutatóinkon. Lenti (Lenthár Gábor) és a Horváth fivérek (Feri és Andris) ugráltak szorgosan helyettem is. A három bemutató alkalmával volt idő egymást próbára tenni, rivalizálni és meg kell vallani, hogy a rámpán először ugró Kis Winnetou (Andris) volt aki leginkább zavarba hozta - 360 kp trükkjével - a „nagyokat”.

simg_0743

Képek a bemutatóról ITT

ápr 16

Nem kellett sokat várni, hogy kipróbáljuk az új rampát. A Vuelta Sportiroda gondozásában megrendezésre kerülő BalatonKör keretein belül építhettük össze először a nagyközönség előtt boxunkat. Bemutatóinkat a kis-, (10km) a közepes túra (86km) és gyerekprogramok résztvevői nézhették végig, mert a nagy túra (206km) indulói csak este 9-re értek vissza a rajt/célterületet jelentő balatonföldvári strandra (addigra mi már majdnem haza is értünk).

Jól szórakoztunk.

 

sdscn2042 

Képek a bemutatóról  ITT

ápr 02

A 2011-es év már biztos, hogy nagy betűkkel fog bekerülni a GizmoSport ugri-bugri csapatának évkönyvébe. Hat szűk – 180cm széles – esztendő után kiszélesítettük a rampánkat. A változtatásoknak köszönhetően leérkezéshez már 270cm széles felület áll rendelkezésünkre illetve kapott egy kis „háztetőt” a drop-asztal, ami a kis ugrásokat teszi majd komfortosabbá.

Nagyon várjuk az első bemutatót.
s__dscn18851
Képek a rampáról  ITT