aug 20

Határon Túra befutója augusztus 20-án a Kossuth téren volt. Mi - a bringások parlamenthez történő ünnepélyes bevonulása előtt - kaptunk lehetőséget demó programunk bemutatására. Sok nézőnk volt, de sajnos biztonsági okok miatt csak az egyik oldal nézhettek minket. Ennek ellenére vagy pont ezért a show ismét nagyon jól sikerült. Az egyoldalas kordonozásnak köszönhetően soha nem tapasztalt hosszúságú nekifutónk volt, így nem kellett feszülni a rampára gyorsításnál.

s_dscn3703

Képek a bemutatóról ITT
Video a bemutatóról (Steve Studio) ITT

aug 13

2010-ben Budapestről indultunk és Csíkszeredán ért véget a Határon Túra. Idén fordítva volt. Első nap utaztunk autóval Erdélybe Székelyudvarhelyre (ahol már ismerősként fogadtak minket fiatalok – fiatal lányok :-) ) és onnan 8 nap alatt a kerékpárosokat kísérve 850km-t megtéve 6 bemutatót teljesítve értünk haza Budapestre. Lenti, Winnetou, Rómeó minden nap 100%-on ment, ügyesek voltak. Akárcsak tavaly, idén is nagyon jól éreztük magunkat. Programunk egyszerű volt: autóztunk, építettünk, bringáztunk, bontottunk, ettünk, ismerkedtünk, aludtunk.
Remélem jövőre is csatlakozhatunk a bringásokhoz a rampánkkal. :-)

s_dscn3416

Képek Székelyudvarhely ITT
Képek Szászrégen ITT
Képek Kolozsvár ITT
Képek Nagyszalonta ITT
Képek Szarvas ITT
Képek Kecskemét ITT

aug 06

Ismét egészséges életmódra neveltünk. Ezúttal Győr-Moson-Sopron megyében. Gönyű sportpályáján ragyogó időben Turányi Rómeóval és Horváth Andrissal szédítettük egymást és a közönséget. Roppant jó volt látni, hogy az új generáció milyen trükkökkel készül a trónfosztásra. 180 szaltó, KP 360, Barrel roll….. Hajrá fiúk.

s_dscn3326

Képek a bemutatóról ITT