okt 14

Vasárnapra elromlott az idő. A szombati napsütés nagyon távolínak tűnt a vigasztalhatatlanul szitáló ködös időben. 4 meghirdetett időpontból csak 3x tudtunk „rajthoz állni” és mozogni a nedves, csúszós rampán. Szerencsére kisebb buktákkal, komolyabb sérülés nélkül megúsztuk a napot. Jamrik Andris hiányában, a dirt csapatot erősítettük egy fővel. Dóka Ádámmal a már rutinos beugró emberünk, ezúttal is kitett magáért.

s_dscn7249

Képek a bemutatóról  ITT

okt 13

Nyolc éves a PREM1ER OUTLETS CENTER.  Na jó, 8 éves lesz 2012 november 11-én, de az üzemeltető úgy döntött, hogy a születésnapi bulit egy picit előrehozza, így október második hétvégéjén számos program és nagy kedvezmények várták az idelátogatókat.
Szombaton, mi négy alkalommal mozogunk Jamrik, Fábián, Horvát, Turányi és Nagy összeállításban. A nap sütött, a hang szólt, a shopping-oló közönség tombolt.

s_dscn7141

Képek a bemutatóról  ITT

okt 07

A Sport Ünnepe Budapesten. Idén számomra ezt jelentette a 27. SPAR Budapest Maraton. Jó volt nézni, ahogy 60 ország, több mint 19 ezer sportolója vidáman szalad egyet fővárosunkban. A klasszikus maratoni mellett több távon és kategóriában (félmaraton, maratonka, váltó és családi futás) lehetett rajthoz állni. Mi a nagyszínpad előtt a „holt időket” igyekeztünk tartalmasan kitölteni. Horváth Andris sérülése miatt, ezúttal Zölei Patrik csatlakozott a kemény maghoz (Wini, Rómeó, Gizmo)

s_dscn7082

Képek a bemutatóról  ITT