szept 29

Cities For Cycling, „Városok a Kerékpározásért” program negyedik és egyben utolsó helyszínét a magyar-szerb határ közvetlen közelében elhelyezkedő Horgos biztosította. Sajnos vasárnapra az idő szomorkásra fordult így kis csapatunk, a csökkentett számú nézőnek, csak csökkentett üzemmódban mozgott. Mindamellett meg kell jegyeznem, hogy a hétvégén debütáló Gál „Cusi” Laci maradandót alkotott a mobil funbox-on.

_dscn9728s

szept 28

Cities For Cycling, „Városok a Kerékpározásért” program harmadik helyszínét a szerbiai Szabadka biztosította. Kalandos úttal és kevés alvással érkeztük szombat reggel a város főterére, ahol – mint kiderült – a 4 fordulós roadshow legizgalmasabb és legszebb napját töltöttük. Köszönjük a helyi srácoknak és a szervezőknek.

s_dscn9614

szept 21

Szombaton kis csapatunk a lezárt Andrássy úton vert tanyát. A „Mekis” lufikapuk, sátrak közvetlen közelében kaptunk két sávnyi 50 méter hosszú helyet. Két bemutatóra jutott időnk a sok színes program mellett. Jó volt látni a Mobilitás Hetét „ünneplő” szombat délután békésen sétálgató családokat.

s_dscn9546

szept 20

Mobilitás Hete. Ismét egy pénteki bemutató. Szűk kis utcákon jutottunk el az Óbudai Egyetem VIII. kerületi épülete elé, ahol Kis Peti barátunkkal kiegészülve szórakoztattuk az egyetemistákat és a Szűz utcai óvoda Nyuszi csoportját. Mind a kicsik mind a nagyok kezelhetőek voltak és partnerek a showban.

s_jump1

szept 15

Cities For Cycling, „Városok a Kerékpározásért” program második helyszínét Kecskemét biztosította. A Szegeden bemutatkozó programok ezúttal több látogatót vonzottak. A vasúti pályaudvar mellett, szabadtéri skate park elemek és egy szökőkút közvetlen közelében állítottuk fel a mobil funboxot. Hála a jó időnek és a szakértő közönségnek ezúttal sem unatkoztunk.

m_k7

szept 15

Pumpa pálya a Mobilitás hetében sem pihent. Ezúttal Jászberénybe kaptunk meghívást a helyi program szervezőktől. A jászberényi fiatalság és szüleik nagy örömére naphosszat lehetett gurulni a mobil hullámokon.

_dscn9279m

szept 14

Cities For Cycling, „Városok a Kerékpározásért” program első helyszínét Szeged biztosította. Ügyességi pálya, kerékpáros tesztlap, bringa párbaj, Triál és FreeStyle show várta az érdeklődőket. Az esős idő sajnos csak csökkentett üzemmódot tett lehetővé, de köszönhetően a helyszín adottságainak, nagyot mentünk.

_dscn9199s

szept 07

Mit csinál az ember, ha a megrendelt bemutató egybeesik a hazai extrém kerékpársport egyik legnagyobb rendezvényével az OSG vel? Vagy lemondja a megrendelést vagy „B” sorral indul. Mi az utóbbit választottuk és nagy sikert arattunk. A már gyakorlottan bemutatózó Dóka Ádám és Evva Domonkos mellé Katona Mátét (Spenót) tudtam megnyerni a célnak. Nagyon nagyot mentünk. Zabáltak minket.

_dscn9185m